God deltakelse på bymanøver

45 forventningsfulle speidere reiste til Bergen på lørdag (23/10) for å delta på årets bymanøver. Kaldt, men uten en sky på himmelen. Det ble en flott dag.

Rekordstor oppslutning fra Arnaspeiderne. 45 fra Arna og like mange fra Lone. Vi satte preg på byen denne lørdagen.

En fullsatt Johanneskirke og alle fulgte godt med når Bjarne Ågård ledet speidergudstjenesten. Han har selv vært speider, og startet med "Hysj, ka sa ho..."

Vandrere, stifinnere og småspeidere fra Arna. Her ser vi noen av de som var i Ekorn.

Rev og Ørn ble en stor gjeng, og måtte gå langt siden de måtte to ganger helt ut på Nordnes. Men de ble godt kjent i byen.

Ugle var den yngste gjengen i storspeiderløypen, men de gjennomførte med stil og smil.

Her måles Hjort sitt spaghettitårn. 74 cm og dagens høyeste. Lagspill på høyt nivå når de jobbet med dette.

Her skal bokser med vann løftes ved hjelp av tau og strikk. Her ser vi Hjort i aksjon. Hjort ble beste patrulje fra Arna, og fikk en meget god 14. pass i speiderløypen og Ekorn fikk en nesten like god 18. plass av totalt 59 patruljer.

Både småspeidere og storspeidere gjorde en flott innsats.

Er du vår nye ungdomsarbeider?

Stilling ledig i menigheten nå. Les hele

Sommerleir Håp 2018 - Bragdeøya

Bilder fra sommerleiren Les hele

Konfirmant til høsten? Meld deg på Tentro her!

Ønsker du å være konfirmant i Misjonskirken? Her... Les hele

Sommerleir 2018 for speidere i tropp og rovere

Vi reiser til sørlandet på sommerleir i år 23.-29. Les hele

Førerpatruljen og roverene går Gullfjellet opp