Søndagskolen

Menighetens søndagsskole for barn mellom 3 og 10 år.

Vi ser på søndagsskolearbeidet som noe av det mest grunnleggende arbeidet vi gjør. Jesus satte barna i sentrum og det vi vi også. Nesten hver søndag er det søndagskole i forbindelse med Gudstjenesten.

Vi ønsker at alle barn skal få bli kjent med Jesus som sin Frelser, Herre og venn Vi ønsker vi å formidle Bibelens fortellinger til barna. Gjennom fortellingene kan barna lære å kjenne Gud: Gud som Far, Jesus som frelser og Den hellige ånd som gir kraft til nytt liv. Der får barnet bli kjent med Jesus, lærer også om hans liv og undervisning,og møte evangeliet om hans død og oppstandelse.

Barna skal få rom til å undre seg i møte med bibelfortellingene og til å forstå dem ut fra sitt barneperspektiv.

Vi  ønsker å at formiddlingen av fortellingene levende, og skje gjennom et mangfold av former.

Her i Menigheten bruker vi Sprell levende  fra Søndaskolen i Norge som basis for arbeidet.

Troppen høsten 2019

Ny patruljeinndeling og semesterplan for høsten Les hele

Natt i naturen 7.-8. september

Overnattingstur for troppen Les hele

Speideren starter torsdag 29. august.

Denne uken starter speidermøtene igjen Les hele

Kom på speiderdagen på Øyrane Torg lørdag 31. august

Dette er markedsdag for alle speidere og alle... Les hele

Vil du bli speider?