Om menigheten

Arna Misjonsmenighet hører til i Arna utenfor Bergen. Menigheten ble stiftet i 1984 og er tilknyttet Misjonskirken Norge, et av Norges eldste frikirkesamfunn. Menigheten har i dag ca 120 medlemmer. Menighetens visjon er å være et fellesskap av Jesus-etterfølgere som vinner nye mennesker for han.

Arna Misjonsmenighet holder til i Hølbekken 1, populært kalt "Huset", som eies av stiftelsen Arnatveit barne- og ungdomssenter. Der er det gudstjeneste hver søndag, som oftest kl. 11.Flere søndager i måneden er det også søndagsskole, knøttesamling og Between
 
Menigheten har flere husgrupper som møtes i hjemmene midt i uken. For seniorene arrangeres det formiddagstreff en gang i måneden.
 
Les også: Ofte stilte spørsmål
 
Gjennom sine snart 30 år har menigheten satset mye på barn og unge. Arna speidergruppe, som er Hordalands største speidergruppe, er en viktig del av dette. Det samme er koret Arna Soulchildren, ungdomsklubben Casa Feliz (det glade huset), konfirmantarbeid og aldersbestemte undervisningtilbud på søndagene.
 
Menigheten er også sterkt engasjert i misjon og bistand. Sidene begynnelsen av 1990-tallet har det vært arrangert Colombiadag to ganger i året til inntekt for Esperanza, en skolefritidsordning for gatebarn i Bogota. Disse basarane har lokalsamfunnet i Arna støttet trofast opp under. Menigheten er også engasjert i andre misjonsprosjekt i Colombia, og støtter et barnehjem og en menighet i Nepal.
 
Arna Misjonsmenighet har de siste årene vært engasjert i menighetsplantning, gjennom Espeland Misjonsmenighet og Voss misjonskyrkje, og har et nært samarbeid også med de andre misjonsmenigheterne i Hordaland. Menigheten har også nær kontakt med Ichthus Christian Fellowship i London, som vi er link-menighet med. Hver høst arrangeres konferansen Tid for bønn der ledere derfra underviser.
 
Menighetens visjon:
 
Vi vil være et fellesskap av Jesus-etterfølgere i Arna
som henter veiledning og styrke i Guds ord,
står sammen i bønn og tilbedelse
og utrustes til tjeneste i ord og gjerning
for å vinne nye mennesker for Jesus
 
Les mer om visjonen her

Speidersiden