Lokalt engasjement

Skal du ha lodd?

Dette er et kjent spørsmål for alle som bor på vestlandet. Vi har en tradisjonsrik og blomstrende basarkultur i hele lags- og organisasjonslivet, og dette er et praktisk kjennetegn på at dugnadsånden fortsatt lever i beste velgående.

Tradisjonsrik basar

Colombiadag med tilhørende åresalg og basar, er en lang tradisjon for Arna Misjonsmenighet. En gruppe mennesker jobber iherdig med stordugnad to ganger i året i forbindelse med disse arrangementene. Gjennom mange år har mange trofast bidradd med gevinster, kakebakst, loddsalg, og praktisk arbeid på alle måter.

Dette blir det penger av!  Mye penger! og de kommer fram! Vi har kunnet støtte våre prosjekter med solide årlige bidrag gjennom mer enn et tiår.

Det blir det relasjoner av også. Pengene kommer frem, og gleden er stor på begge sider av Atlanterhavet over det som er mulig å gjøre med penger og kjærlighet fra Arna.

Gruppeting for speideren torsdag 26. november kl 19:00

Les hele

Søk om økonomisk støtte fra ANTHONSTIFTELSEN

Her er det mulighet for å søke støtte til den... Les hele

Ensomt uten Esperanza

I Bogotá melder de om vanskelige tider med stadig... Les hele

Gudstjenesten 15. og 22 november blir online!

Følg gudstjenesten på nettet. Les hele

Vi er godt i gang med semesteret! Bli gjerne med!

Arna Misjonsmenighet har to kor: Soulkids og... Les hele