Tentro

Konfirmanttiden er en viktig tid for  deg som er ungdom. Vi tror at TenTro kan være en god plass hvor vi tar opp viktige spørsmål om tro og livet ellers på en lett måte. Tenårene er en tid der det kan være mange spørsmål, vi ønsker at konfirmanttiden skal være en tid da du som konfirmant får god undervisning om den kristne troen og hva det vil si å være en kristen!

​Tentro er et konfirmasjonsalternativ fra frikirkene i Norge og er åpent for alle.

Vi vil koble store tema som Gud, livet og evigheten med din hverdag gjennom stikkordene Opplev, Oppdag og Oppdrag!

Opplegget har en tydelig kristen profil, og det vil være kristne ledere fra Arna Misjonsmenighet som står ansvarlige. Du er hjertelig velkommen til et år med tentro selv om du ikke tilhører en kristen sammenheng selv.

Det er heller ikke et krav om å være døpt eller å la seg døpe i forbindelse med vårt konfirmasjonsopplegg.

Lenke til påmelding finner du her. Har du spørsmål ta kontakt.

Hva skjer på samlingene?

- Vi begynner kvelden med Info, lek

- undervisning

- gruppesamlinger

TEMA I TENTRO

1. Bli kjent

2. Gud "poker" deg

3. En Gud her nede

4. Hvorfor kom Jesus?

5. DHÅ - Vår Hjelper

6. Bønn - Om å prate med Gud

7. Bibelen - Godbook Pro

8. Etterfølgelse

9. Påvirkning

10. Sex, kjærester etc. What`s God got to do with it?

11. Menighet 1. I love my church

12. Om å gi det videre

13. En urettferdig verden

14. Din fortelling

15. Hva nå?

Tentroåret koster 1250 kr. Dette dekker matriell og fellestur på høsten.

Leir og turer

På grunn av koronasituasjonen og usikkerhet knyttet til utenlandsreiser planlegger vi ikke for konfirmasjonstur til London, men vil tilby spennende tur og leriopplevelser innenlands på høst og vår . Pris for tur på våren kommer senere.

Konfirmasjonsdagen lørdag 24. april 2021

Selve gudstjenesten er I Arna Misjonskirke. Avhengig av antall konfirmanter blir det eventuelt flere gudstjenester denne dagen.  Konfirmasjonsgudstjenesten er høytidelig, samtidig som  vi  lar ungdommen få sette sitt preg på den.

Informasjonsmøte: Tirsdag 18. august 2020 i Misjonskirken i Hølbekken 1. kl 19:00

Gruppeting for speideren torsdag 26. november kl 19:00

Les hele

Søk om økonomisk støtte fra ANTHONSTIFTELSEN

Her er det mulighet for å søke støtte til den... Les hele

Ensomt uten Esperanza

I Bogotá melder de om vanskelige tider med stadig... Les hele

Gudstjenesten 15. og 22 november blir online!

Følg gudstjenesten på nettet. Les hele

Vi er godt i gang med semesteret! Bli gjerne med!

Arna Misjonsmenighet har to kor: Soulkids og... Les hele