Between

Annenhver fredag kl 17.30 - 19.30 møtes vi i "Glasshuset" i Arna Misjonsmenighet. Vi "henger med"  hverandre, spiser et lite måltid sammen, hører om Jesus, konkurrerer i  Kahoot, har konkurranser og kanskje vi spiller noen spill sammen. Foreldre er velkommen til å "henge med" oss og fp en kopp kaffe fra kl 19.00

I tillegg møtes vi nesten hver eneste søndag. Etter å ha vært litt sammen med de andre i menigheten, går ungdommene i gymsalen på Ådnamarka skole eller i tilfluktsrommet. Hvis det er veldig fint vær hender det at vi er ute i stedet.

Først samles vi på en ”tjukkas” og får høre fra Guds ord. Av og til ender vi opp med å løpe rundt med bind for øynene, eller kaste baller i en kurv som en del av andakten. På between liker vi ikke så godt å sitte i ro, så etter litt undervisning kaster vi oss ut i stafetter, leker og ballspill.

Tilbudet er for deg som er fra 5. - 7.trinn

Vi pleier å sende ut SMS-er om Between-aktivitetene til ungdommer og foreldre og legge det ut på menighetens Facebook - side.

Speidere deltar i 17. mai - toget

VIl du være med å gå i 17. mai toget sammen med... Les hele

Patruljehaik mai/juni 2019

For å forberede patruljene på haik under... Les hele