Between

Annenhver fredag kl 17.30 - 19.30 møtes vi i "Glasshuset" i Arna Misjonsmenighet. Vi "henger med"  hverandre, spiser et lite måltid sammen, hører om Jesus, konkurrerer i  Kahoot, har konkurranser og kanskje vi spiller noen spill sammen. Foreldre er velkommen til å "henge med" oss og fp en kopp kaffe fra kl 19.00

I tillegg møtes vi nesten hver eneste søndag. Etter å ha vært litt sammen med de andre i menigheten, går ungdommene i gymsalen på Ådnamarka skole eller i tilfluktsrommet. Hvis det er veldig fint vær hender det at vi er ute i stedet.

Først samles vi på en ”tjukkas” og får høre fra Guds ord. Av og til ender vi opp med å løpe rundt med bind for øynene, eller kaste baller i en kurv som en del av andakten. På between liker vi ikke så godt å sitte i ro, så etter litt undervisning kaster vi oss ut i stafetter, leker og ballspill.

Tilbudet er for deg som er fra 5. - 7.trinn

Vi pleier å sende ut SMS-er om Between-aktivitetene til ungdommer og foreldre og legge det ut på menighetens Facebook - side.

Høstfest med Arnatrimmen

Tirsdag 19. november kl. 18.30 er det høstfest for... Les hele

Takk til Sparebanken Vest ved Hjertebanken for pengestøtte til speidergruppen!

Les om prosjektet vårt og se filmen her Les hele

Flokken og Beverkoloni (1.-4.klasse) – Telttur lørdag 9.- søndag 10. november!

Denne helgen reiser flokken og beverkoloni på... Les hele

Topputmerkelse for stifinner

Maria har fått speidersjefens topputmerkelse Les hele

Leirbålskappe