Between

Nesten hver eneste søndag samles vi. Etter å ha vært litt sammen med de andre i menigheten, går ungdommene i gymsalen på Ådnamarka skole eller i tilfluktsrommet. Hvis det er veldig fint vær hender det at vi er ute i stedet. Du kan være med fra det året du fyller elleve år.

Først samles vi på en ”tjukkas” og får høre fra Guds ord. Av og til ender vi opp med å løpe rundt med bind for øynene, eller kaste baller i en kurv som en del av andakten. På between liker vi ikke så godt å sitte i ro, så etter litt undervisning kaster vi oss ut i stafetter, leker og ballspill.

Elvis på klatring

For å bli bedre kjent med hverandre (eller bygge relasjoner som de voksne liker å kalle det) møtes vi noen fredagskvelder i tillegg til søndagene. Da koser vi oss med å lage mat, spille spill eller se en god film. Her skal det også være lett å ta med seg venner som ikke går på møtene om søndagen. Av og til drar vi også på utflukter for å klatre eller spille curling.

Vi pleier å sende ut SMS-er om Between-aktivitetene til ungdommer og foreldre. Hvis du vil ha disse meldingene kan du kontakte Rune Stølås i levende live, eller sende en melding til 91 68 68 55.

Siste 5 artikler:

Pinseleir for alle speidere fra Arna og Askøy

Vi reiser på pinsespeiderleir 19.-21. mai på... Les hele

Hilsen fra Nepal

Slik går det med arbeidet menigheten støtter. Les hele

Velkommen til Colombiabasar

Lørdag 17. mars 2018 klokken 15.00 i... Les hele

Vintertur 2018

Rovere og speidere i tropp har vært på vintertur... Les hele

Bli med på familieleir i påsken

Felles leir for misjonsmenighetene i regionen. Bli... Les hele

Nyhetsarkiv
Facebook
Speidersiden
Trosopplæring
Ansgar