Between

Annenhver fredag kl 17.30 - 19.30 møtes vi i "Glasshuset" i Arna Misjonsmenighet. Vi "henger med"  hverandre, spiser et lite måltid sammen, hører om Jesus, konkurrerer i  Kahoot, har konkurranser og kanskje vi spiller noen spill sammen. Foreldre er velkommen til å "henge med" oss og fp en kopp kaffe fra kl 19.00

I tillegg møtes vi nesten hver eneste søndag. Etter å ha vært litt sammen med de andre i menigheten, går ungdommene i gymsalen på Ådnamarka skole eller i tilfluktsrommet. Hvis det er veldig fint vær hender det at vi er ute i stedet.

Først samles vi på en ”tjukkas” og får høre fra Guds ord. Av og til ender vi opp med å løpe rundt med bind for øynene, eller kaste baller i en kurv som en del av andakten. På between liker vi ikke så godt å sitte i ro, så etter litt undervisning kaster vi oss ut i stafetter, leker og ballspill.

Tilbudet er for deg som er fra 5. - 7.trinn

Vi pleier å sende ut SMS-er om Between-aktivitetene til ungdommer og foreldre og legge det ut på menighetens Facebook - side.

Troppen høsten 2019

Ny patruljeinndeling og semesterplan for høsten Les hele

Natt i naturen 7.-8. september

Overnattingstur for troppen Les hele

Speideren starter torsdag 29. august.

Denne uken starter speidermøtene igjen Les hele

Kom på speiderdagen på Øyrane Torg lørdag 31. august

Dette er markedsdag for alle speidere og alle... Les hele

Vil du bli speider?