Arna Misjonsmenighet søker hovedpastor

Arna misjonsmenighet har et ønske om å gå videre med evangeliet. Nå trenger vi en pastor som kan styrke menighetsfellesskapet, jobbe strategisk med å bygge menighet og hjelpe den enkelte til å utvikle de gavene Gud har gitt.

Vi ser etter en pastor som tenker at det er like naturlig å tjene Gud i samfunnet som i kirken. Vår nye pastor må være glad i Jesus og mennesker, god til å for- kynne og flink til å utruste andre. Menigheten har et spesielt fokus på barn ogunge, og har blant annet et stort kor- og speiderarbeid.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

• Erfaring som pastor.
• Solid forankring i Bibelen.
• Full tilslutning til Misjonskirken Norges retningslinjer og verdier. • Forståelse av hvordan en generasjonsmenighet fungerer.
• Evne til å involvere medlemmer og utruste ledere
• Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig.

Arna misjonsmenighet tilbyr:

• Godt fellesskap i en bydels- og generasjonsmenighet.
• Positive og engasjerte medlemmer og frivillige medarbeidere,
• Lønn, pensjons- og forsikringsavtaler i henhold til Misjonskirken Norges avtaler.

Søknad

Spørsmål om stillingen rettes til leder for menighetens lederskap, Steinar Opheim på telefon 402 20 446 eller steinar@tent.no.
Søknad med CV sendes til steinar@tent.no så snart som mulig innen 15. august. Ansettelse så snart som mulig etter avtale.

Interesserte oppfordres til å søke fortløpende!

Arna misjonsmenighet holder til i Arna, en bydel utenfor Bergen. Vi er en generasjonsmenighet med et voksende barne- og familiearbeid. Vår visjon er å være et fellesskap av Jesus-etterfølgere som vinner nye mennesker for han.

Foto: Nathan Dumlao/unsplash og Priscilla Du Preez/Unsplash.

Colombiadag lørdag 19. november kl 15!

Velkommen til basar med åresalg, kaffemat og... Les hele

Colombiadag lørdag 19. november kl 15!

Velkommen til basar med åresalg, kaffemat og... Les hele

Gruppeting for speideren torsdag 10. november 2022 kl 19:00