Gudstjeneste i Misjonskirken

Søndag 24.mai kl 11 starter vi opp igjen med gudstjenester i Misjonskirken i Hølbekken 1.

Denne søndagen taler Linn Myhr om Åndens kraft. Linn er lærer, kunstner, bondekone og har jobbet som beredskapsmor. Hun har vokst opp i Arna Misjonsmenighet, tatt  Radical nettverk i Ichthus christian fellowship i London. I 2006 plantet Linn og Kjell Martin Myhr  Espeland Misjonsmenighet. De driver nå Undervisningsgården på Garnes. Linn er også kjent fra programmet "Live fra Bergen med Linn Myhr og Bjarte Ystebø". Linn elsker å undervise fra Guds ord og vi gleder oss til å høre Linn forkynne. Gudstjenesten vil også bli streamet, tatt opp og lagt ut. Nærmere beskjed om dette vil komme på nettsiden når det nærmer seg søndag.

Vi er glade for å endelig kunne samles igjen.
På lik linje med resten av samfunnet er det visse forutsetninger for samlingene hos oss:

• Personer med korona eller luftveisinfeksjoner må ikke delta.

• Det er begrenset med plass (maks 50).

• Myndighetenes råd om smittevern skal gjennomføres (Vask hendene når du kommer og når du har vært på toalettet).

• Bruk hånddesinfeksjon når du kommer og forlater lokalet.

• Det skal minst være 1 meters avstand til andre personer på arrangementet. (Personer fra samme husstand kan sitte sammen)

• Arna Misjonsmenighet fører oversikt over hvem som er tilstede. (For eventuell smittesporing).

• Det blir ikke kirkekaffe

Flokken og Beverkoloni (1.-4.klasse) – Telttur lørdag 23.- søndag 24. oktober!

Denne helgen reiser flokken og beverkoloni på... Les hele

Jamboree i Korea 2023

Det er Jamboree i Korea i 2023 for speidere født i... Les hele

Rapport fra Aanandit Charity Center i Nepal