Inkluderende speiding

Arna speideidergruppe er en plass for alle barn og ungdommer

Arna speidergruppe er en speidergruppe  som ønsker å være for alle barn og ungdommer som ønsker å være med uavhengig av sosiale og økonomiske forutsetninger.

Hvordan får vi dette til? Det er noe vi jobber med, men vi trenger kommunikasjon med foreldrene for at vi skal klare dette på en god måte.

Økonomiske utfordringer:
Det å være med i speidergruppen koster medlemskontingent og noe for å være med på turerne våre og leir. Vi prøver å holde prisene lave for å gi flest mulig muligheter til å være med. Hva for de som ikke kan betale det medlemskontingenten koster? Vi har muligheter for at feks medlemskontingenten kan betales i flere avdrag. Ta kontakt med gruppeleder Liv på post@arnaspeider.no eller på tlf 99538059 så finner vi en ordning.

Utstyr:
Speidergruppen har kjøpt inn soveposer og har planlagt å kjøpe inn ryggsekker for utlån til speidere. Ta kontakt med gruppeleder eller enhetsleder for din gruppe så ordner vi med utlån.

Misjonsløp

Søndag 29.august arrangerte Arna Misjonsmenighet... Les hele

Konfirmant i år?

Vi har konfirmasjonsopplegg i år også. Les hele