Medlemskontingent og inkluderende speiding

Arna speideidergruppe er en plass for alle barn og ungdommer

Nå i januar får du regning for medlemskontingenten i speidergruppen enten i postkassen eller på e-post. Har du ikke fått regningen? Da kan det være at opplysningene i speiderbasen ikke er korrekte. Vi kan hjelpe deg.

Sjekk medlemsopplysninger i medlemsdatabasen

Sjekk medlemsopplysningene her: https://min.speiding.no/
Logg inn med medlemsnr eller epostadresse. Medlemsnr finner du på regnign for medlemskontingent eller på medlemsbladet. Du kan også kontakte gruppeleder for å få medlemsnr - post@arnaspeider.no

Det er fint å sjekke opplysningene i speiderbasen. Kanskje mangler speideren sitt telefonnr. Det kan være fint at også speideren får sms om arrangement og annen info. Det er medlemsdatabasen og informasjonen her som bestemmer hvem som får sms og epost angående en speider.

Inkluderende speiding

Arna speidergruppe er en speidergruppe  som ønsker å være for alle barn og ungdommer som ønsker å være med uavhengig av sosiale og økonomiske forutsetninger.

Hvordan får vi dette til? Det er noe vi jobber med, men vi trenger kommunikasjon med foreldrene for at vi skal klare dette på en god måte.

Økonomiske utfordringer:

Det å være med i speidergruppen koster medlemskontingent og noe for å være med på turerne våre og leir. Vi prøver å holde prisene lave for å gi flest mulig muligheter til å være med. Hva for de som ikke kan betale det medlemskontingenten koster? Vi har muligheter for at feks medlemskontingenten kan betales i flere avdrag. Ta kontakt med gruppeleder Liv på post@arnaspeider.no eller på tlf 99538059 så finner vi en ordning.

Utstyr:

Speidergruppen har kjøpt inn soveposer og har planlagt å kjøpe inn ryggsekker for utlån til speidere. Ta kontakt med gruppeleder eller enhetsleder for din gruppe så ordner vi med utlån.

Søndag 4. sept - Småspeiderdag i Reppardalen

Alle småspeidere med familier er velkomne til tur... Les hele

Menighetsweekend 2022

BLI MED! 2.-4. september 2022 blir det... Les hele