Søk om økonomisk støtte fra ANTHONSTIFTELSEN

Her er det mulighet for å søke støtte til den enkelte speider

Arna MSK speidergruppe ønsker å være en speidergruppe for alle barn/ungdommer uavhengig av om foreldre har økonomi til å betale for speideraktiviteten.

Her er link til et legat som dere foreldre kan søke støtte for barnet/ungodommen deres eller at dere ber om hjelp til dette fra gruppeleder Liv Håøy ( tlf 99 53 80 59).

Det kan søkes om inntil 5000kr pr barn, søknadsfristen er 1. desember og det kan søkes på støtte til:

-medlemskontigenter (ca 1000kr pr år)
-deltakeravgift-kursavgift (For troppsspeidere/rovere ca 3500kr pr år, bever/flokk ca 1000 kr pr år)
-Kjøp av nødvendig utstyr (sekk, sovepose, liggeunderlag, varme klær)
-Transportutgifter for deltakelse på arrangement knyttet til din fritidsaktivitet (i Norge) (dette inngår i det som blir betalt for sommerleirer og turer)

NB: Speidergruppen har sekker, sovepose og liggeunderlag for utlån til speiderene våre. Dette må ikke den enkelte speider ha selv.

Gruppeting for speideren torsdag 26. november kl 19:00

Les hele

Ensomt uten Esperanza

I Bogotá melder de om vanskelige tider med stadig... Les hele

Gudstjenesten 15. og 22 november blir online!

Følg gudstjenesten på nettet. Les hele

Vi er godt i gang med semesteret! Bli gjerne med!

Arna Misjonsmenighet har to kor: Soulkids og... Les hele

Vi er godt i gang med semesteret! Bli gjerne med!

Arna Misjonsmenighet har to kor: Soulkids og... Les hele