Colombiabasar

JAAAAAAA! Nå er det ikke lenge til vi skal ha Colombiabasar igjen! Sett av lørdag 23.mars fra kl 15, for da kan du komme og være med på basar i Misjonskirken i Hølbekken 1

Det blir inngangsbillett på kr 25 (med gevinst knyttet til) åresalg, fiskedam, gratis kaker, smørbrød og kaffe.

Hvert år sender Arna Misjonsmenighet avgårde 200 000 kroner til drift av en skolefrititidsordning i Bogota i Colombia. Her går det 150 barn som hver dag får leksehjelp, anledning til å prate med fagfolk og andre voksen, de får kjærlighet og omsorg, de får leke og de får et måltid med varm mat. Dette er ikke en selvfølge for disse barna. Prosjektet drives med støtte fra Misjonskirken Norge og barnevernet i Colombia.

Kom og bli med og gi og samtidig ha det gøy!

Sommerleir 2019 "Att og fram"

Sommerens speiderleir for troppen er 29. juni - 6. Les hele

Vintertur 2019 i bilder

Se bildene fra vinterturen til troppen og roverene Les hele