Speidergruppen har et Foreldrelag

Vi trenger flere foreldre som ønsker å bidra ekstra inn i foreldrelaget.

Speidergruppen har et foreldrelag. Alle foreldre er automatisk med i foreldrelaget, og bidrar på ulike måter til å støtte speidergruppen praktisk og økonomisk. Dette er helt nødvendig og svært viktig for at speidergruppen vår skal fungere. Hvor mye foreldrelaget  bidrar med kommer an på hvor mange de er. 

Speiderledere og gruppestyret vil sammen med speiderene  og roverene gjøre mesteparten av arbeidet som skal til  for å drive arbeidet i speidergruppen. Men  av og til kan det være kjekt med noe ekstra hjelp fra  foreeldre. Slik som feks  når vi kommer hjem fra leir og utstyret skal bære inn på lageret. Foreldrelaget deltar ikke på vanlige møter om torsdagen.   Noen  foreldre, spesielt i Bever/Flokk,  deltar på møtene, men  dere  regner vi som  støtteledere.

Her kan du lese mer om foreldrelagsvedtektene.

Foreldrelagets styre koordinerer aktiviteten i foreldrelaget og består av foreldrelagsleder (for tiden Kristine Stang) og en representant for hver enhet i arbeidet vårt (bevere, småspeidere og troppen).
Kan du tenke deg å bidra  i foreldrelagets styre? Vi trenger foreldre fra Flokk,  Bever og Tropp

Kontakt Liv på 99538059  eller post@arnaspeider.no

Siste 5 artikler:

Misjonsløp og gudstjeneste

Her kan du melde deg på gudstjeneste og... Les hele

Leirbålskappe

Har du lyst på leirbålskappe til speiderturene?... Les hele

Utlån av sovepose og sekk til speidere på tur

Speidergruppen har utstyr til utlån til speidere... Les hele

Livesending fra gudstjenesten 7. juni kl 11:00

Velkommen til å følge Gudstjenesten direkte fra... Les hele

Gudstjeneste 31.mai 1. Pinsedag

Velkommen til livesending fra Gudstjenesten i... Les hele

Nyhetsarkiv
Facebook_speider
Arnatrimmen
Eikestølen
Leirer
Merker
Praktisk Info
Utleie