Flokken og Beverkoloni (1.-4.klasse) – Telttur lørdag 9.- søndag 10. november!

Sted: Holmen friluftsområde (Ytre Arna).

Oppmøte: Parkeringsplassen lørdag, kl. 14.30.

Påmelding: Innen fredag, 8. november kl 19.00 ved å bruke dette skjemaet - link

Pris: Gratis

Mat: Vi handler alt, inkludert bålkos (vi må vite om allergi eller andre saker i forveien)

Kontaktperson på teltturen: Gerke tlf. 918 58 957/412 02 802

Denne helgen reiser flokken og beverkoloni på telttur - en liten smak på teltlivet! Vi skal ha flere turer til våren. Vi avslutter etter lek og lær på søndagen, henting senest kl. 12.00.

Flott om foreldre hjelper til med å sette opp telt på lørdag og rydding og utstyr på søndag. Speidergruppen har flere 8-10 personer telt vi kan bruke.

Det blir god kveldsmat med bålkos, hyggelige teltnaboer – og en real overnatting i telt. Om dere ikke tør å være med alene på første teltturen er det lov å ha med mamma eller pappa på turen.

På denne turen legger barna telefoner, iPad og annet som trenger strøm igjen hjemme. Voksne har med mobiler pga. sikkerhet.

Dette pakker du i sekken (alt pakkes i poser i tilfelle regn):

• Sovepose: En tykk, eller to tynnere utenpå hverandre.
  • Teppe (ull eller fleece): Til å ha inni soveposen, og rundt seg om morgenen.
  • Liggeunderlag: Hvilket som helst, f.eks. en god bamse skumunderlag er perfekt på speiderturer
  • Kosedyr eller kosepute, ingen ler av deg når du trenger kos om natten
  • Tannkost og tannkrem
  • Klær: Ekstra ullundertøy, ekstra mellomlag (se under), lue, hals, votter, ullsokker som ikke strammer på leggen, ekstra par sko eller plastposer for å ha i skoene
  • -Matgreier:
    • Vannflaske med vann i, kopp, fat og bestikk
  • Speidergreier: Speiderskjerf, kniv hvis du har (brukes ikke uten oppsyn), lykt med fungerende batteri

Dette skal du ha på deg når du ankommer leirstedet:

• Klær innerst: Ullundertøy
  • Klær mellomlag: Tykk ull, evt fleece. IKKE bomull, jeans eller treningsklær.
  • Klær ytterlag: Etter været.
  • Sokker: Ull
  • Skotøy: Etter været

Hva hvis du mangler noe utstyr: Lån av andre! Det er IKKE viktig hvordan ting ser ut, men om det fungerer. Flokklederne har haugevis av utstyr hjemme, og kan låne ut ved behov.  Alle skal ha muligheten for å være med.

Sikkerhetsprat med din håpefulle: For å kunne gjennomføre overnattingen, er vi avhengig av at speiderne tar imot beskjeder og følger disse. Får man f. eks. beskjed om å ta av seg de våte sokkene og skifte til tørre, må man gjøre dette. Ta en prat med ditt barn om dette. Slike beskjeder gis for å hjelpe speiderne til å få en god og varm natt, ikke for å mase.

Speiderhilsen fra flokklederne!

Høstfest med Arnatrimmen

Tirsdag 19. november kl. 18.30 er det høstfest for... Les hele

Takk til Sparebanken Vest ved Hjertebanken for pengestøtte til speidergruppen!

Les om prosjektet vårt og se filmen her Les hele

Topputmerkelse for stifinner

Maria har fått speidersjefens topputmerkelse Les hele

Leirbålskappe