Er du vår nye ungdomsarbeider?

Stilling ledig i menigheten nå.

Arna misjonsmenighet søker ungdomsarbeider i inntil 50% prosjektstilling 

Arna misjonsmenighet er en menighet i vekst, som er tilknyttet Misjonskirken Norge. Vi holder til i en flott, nyutbygget kirke i Arna bydel i Bergen. Her driver vi ungdomsklubb, speider, barne- og ungdomskor, konfirmantarbeid, gudstjenester med søndagsskole og between-gruppe. Vi har også et sterkt misjonsengasjement flere steder i verden, husgrupper, seniorarbeid og et levende bønne og lovsangsarbeid. Vi har et stort hjerte for menneskene i bydelen vår og lengter etter at nye mennesker skal få bli kjent med Jesus. 

Vi er en veletablert menighet med mennesker i alle aldre. De siste årene har vi hatt en stor vekst i antall småbarnsfamilier. Vi tenker på oss selv som et modig, inkluderende og fleksibelt fellesskap. 

Vi satser på ungdomsarbeidet vårt, og søker nå en person som kan arbeide spesifikt med å styrke teamet i vårt populære konfirmantarbeid (Tentro), og være med og utvikle ungdomsarbeidet gjennom ungdomsklubben Casa sammen med frivillige ungdomsledere. 

Vi ser etter en utadvendt, driftig, tydelig og initiativrik person som kan arbeide både selvstendig og i team. Du må være interessert i å utvikle mennesker og bygge organisasjon, og fungere godt sammen med ulike typer mennesker. Du må være i stand til å planlegge og gjennomføre arbeidet på en slik måte at det skaper kvalitet, både i relasjoner og i innhold. 

Du inngår i en stab med en erfaren pastor og andre dyktige medarbeidere. 
Du deler vår brann for å lede nye mennesker til Jesus. 
Du har et hjerte for ungdom, og kan stå sammen med de frivillige ungdomslederne i menigheten. 
Du kan forkynne Guds ord og være en rollemodell for ungdom. 
Du deler menighetens verdier og teologisk ståsted. 

Stillingen er en prosjektstilling med ett års varighet i inntil 50 %, med oppstart høsten 2018. Lønn, pensjon og forsikringsavtaler i henhold til Misjonskirken Norges tariffavtaler. NB! Søknadsfrist er 23. august 2018.

Spørsmål om menigheten og om stillingen kan rettes til styremedlem John Øyvind Livden tlf: 99574891 e-post: livden@gullfjell.no 

Søknad med cv sendes til livden@gullfjell.no

Siste 5 artikler:

Colombiadag

Lørdag 17.november blir det basar til inntekt for... Les hele

JOTA-JOTI 19.-21. oktober

Jamboree on the Internet (joti) for 8.klasse... Les hele

Tro i arbeid

Velkommen til spennende seminar om arbeid og tro i... Les hele

Bymanøver for Flokk og Tropp 27. oktober

Det er snart den årlige Bymanøveren i Bergen... Les hele

Fordypningsmerke kokk tropp - Røyskatt

Her er mer informasjon dersom du skal ta... Les hele

Nyhetsarkiv
Facebook
Speidersiden
Trosopplæring
Ansgar