Kretsleir i Øvre Eidfjord

Velkommen til leir for speidere og småspeidere!

Oppdatering lørdag 6. juli - bussen er ventet til Arna mellom kl 14-15. Oppdateringer kommer på fb.

Når:
For speidertroppen er det oppmøte på Arna bussterminal lørdag 29. juni kl 10. for avreise med buss. Vi er fremme i Eidfjord ca 1230. Når vi skal hjem, er det avreise med buss fra Eidfjord lørdag 6. juli kl 12, og vi regner med å være tilbake i Arna ca kl 16. Småspeiderne har gjort egen avtale om avreise. 

Informasjon og pakkeliste
Her finner du pakkeliste og informasjonsskriv om leiren. Husk at alt må pakkes vanntett, og at det er speideren selv som skal pakke (for da vet du selv hvor tingene dine er). Alt utstyr MÅ merkes med navn og gruppe! Alle speidere, ledere og lederbarn må fylle ut og ta med helsekort. Hovedleder (Knut-Erland) oppbevarer helsekorttenei en lukket konvolutt og som kun skal åpnes ved nødtilfeller. Dette skal bli destruert etter leirens slutt.

Ledere på leiren
Troppen: Knut-Erland Brun (tlf. 47417708) og John Sæle Vevle (tlf. 47469565). Flokken: Gerke Evensen (tlf. 91858957)

Bading / baderegler: Det må alltid være en voksen tilstede når noen bader. Tropp/flokkleder er ansvarlig for sine speidere.

Besøk: Vi håper mange foreldre og søsken kommer for å besøke leiren. Leiren er åpen alle dager fra kl. 09.00 til kl. 22.00, bortsett fra tirsdag og onsdag formiddag når speiderne er på haik. Fredag er det marked med mange spennende aktiviteter. Vi anbefaler besøk denne dagen. Parkering ved Norsk Natursenter – se skilting og/eller følg instrukser fra vakter.

Haik: Det blir haik fra tirsdag til onsdag. Her skal speiderpatruljene på tur i høyfjellet (over tregrensen) på egenhånd. Da er det viktig med god ryggsekk, godt fottøy og ullundertøy – og forhåpentlig vis ikke regntøy...

Hygiene: For å unngå sykdommer på leiren er det veldig viktig med god hygiene. Vask hendene når du har vært på do og når du skal håndtere mat. Beregn rikelig med varmt vann til oppvasken. Oppbevar mat og melk tildekket og kjølig. Det er ingen skam med full kroppsvask noen ganger i løpet av leiren.

Helsekort: Vedlagt i e-posten ligger helsekort som enhver deltager må fylle ut. Det SKAL leveres ved oppmøte lørdag (onsdag for småspeidere). Helsekortet kan du også laste ned fra leirens nettside. Gruppens leder oppbevarer disse i en lukket konvolutt og skal kun åpnes ved nødtilfeller. Dette skal bli destruert etter leirens slutt.

Mobiltelefon: Det blir begrenset mulighet for å lade mobiltelefonen på leiren. Vi ledere er tilgjengelige dersom dere foreldre ønsker å komme i kontakt med speiderne. Husk at det ikke er alt som kan ordnes gjennom en telefon; hvis du får telefon fra en trøtt/sliten/våt/sulten speider med hjemlengsel – ring en av oss, så skal vi gjøre vårt beste for å ordne opp i det som er vanskelig!

Småspeiderleir: Onsdag kveld ankommer småspeiderne leiren. De får eget område til å slå opp telt sammen med andre småspeidere, men vil spise alle måltider og være på leirbål sammen med resten av speidergruppen.

Spørsmål? Sjekk leirens nettside, www.kretsleir.no! Her kommer det også bilder og leiravis fortløpende under leiren. Ellers må dere ikke nøle med å kontakte oss ledere om det er noe dere er usikre på.

Siste 5 artikler:

Konfirmant til høsten? Meld deg på Tentro her!

Ønsker du å være konfirmant i Misjonskirken? Her... Les hele

Invitasjoner til patruljeførerkurs

MSK inviterer til kurs i sommer og til høsten Les hele

Patruljehaik mai/juni 2019

For å forberede patruljene på haik under... Les hele

Tematur til Romania for speidere fra 9.klasse

Har du lyst å være med på tematur til Romania i... Les hele

Hilsen fra Nepal

Slik går det med arbeidet vi støtter. Les hele

Nyhetsarkiv
Facebook_speider
Arnatrimmen
Eikestølen
Foreldrelaget
Leirer
Merker
Praktisk Info
Profilklær
Utleie
Trosopplæring