Ny pastor i menigheten

I august begynte Halvard Lende Olsen som pastor med fokus på ungdommer og ungdomsledere.

15. august fikk menigheten en ny ansatt. Halvard Lende Olsen begynte da i en 60% pastorstilling.

Halvard er 32 år. Han har jobbet som lærer, i menighet og sammen med konen Therese har han vært misjonær for Misjonskirken i Colombia. Der har han blant annet drevet med oppfølging av pastorer og ungdomsledere. Det var gjennom arbeidet i Esperanza han fikk kjennskap til Arna misjonsmenighet, siden vi har støttet og fulgt dette prosjektet over mange år.

Han har studert teologi, og holder i disse dager på å fullføre mastergrad i ledelse og menighetsutvikling ved Ansgar teologiske høgskole i sommer.

Ekteparet flyttet til Arna i sommer. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dem.

Her kan du lese mer fra arbeidet deres i Colombia.

20. august var det pastorinvielse i menigheten, med besøk av Geir Johannessen fra Misjonskirken Norge.

Feiring av ny pastor:

Pastorinnsettelse i Misjonskirken:

Konfirmant til høsten? Meld deg på Tentro her!

Ønsker du å være konfirmant i Misjonskirken? Her... Les hele

Sommerleir 2018 for speidere i tropp og rovere

Vi reiser til sørlandet på sommerleir i år 23.-29. Les hele

Er du vår nye ungdomsarbeider?

Stilling ledig i menigheten nå. Les hele

Førerpatruljen og roverene går Gullfjellet opp

Bli med da vel lørdag 9. juni, men du må melde deg... Les hele

17. mai - Speidere deltok i toget og på dugnad