Ny pastor i menigheten

I august begynte Halvard Lende Olsen som pastor med fokus på ungdommer og ungdomsledere.

15. august fikk menigheten en ny ansatt. Halvard Lende Olsen begynte da i en 60% pastorstilling.

Halvard er 32 år. Han har jobbet som lærer, i menighet og sammen med konen Therese har han vært misjonær for Misjonskirken i Colombia. Der har han blant annet drevet med oppfølging av pastorer og ungdomsledere. Det var gjennom arbeidet i Esperanza han fikk kjennskap til Arna misjonsmenighet, siden vi har støttet og fulgt dette prosjektet over mange år.

Han har studert teologi, og holder i disse dager på å fullføre mastergrad i ledelse og menighetsutvikling ved Ansgar teologiske høgskole i sommer.

Ekteparet flyttet til Arna i sommer. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dem.

Her kan du lese mer fra arbeidet deres i Colombia.

20. august var det pastorinvielse i menigheten, med besøk av Geir Johannessen fra Misjonskirken Norge.

Feiring av ny pastor:

Pastorinnsettelse i Misjonskirken:

Fordypningsmerke kokk tropp

Her er mer informasjon dersom du skal ta... Les hele

Gruppeting 4. oktober kl 19.00

Alle som er 12 år eller mer kan komme og være med... Les hele

Fordypningsmerke Godteri

Her er oppskrifter dere kan bruke når patruljen... Les hele

Bli med på menighetshelg i september

Informasjon og påmelding. Les hele

Speiderdagen på Øyrane Torg 1. september