Bursdagsfest med Seven og Soul Children

En helg med mye glede og god musikk.

I år er jentegruppen «Seven» 15 år, og i den forbindelse var de på besøk i Arna misjonsmenighet, lørdag 16. og søndag 17. april.

På lørdagen var det konsert sammen med korene Arna Pre Soul children og Arna Soul children. 160 skuelystne publikummere fikk seg en og en halv time med masse god sang. Etter konserten samlet vi en god gjeng fra Soul Children til pizzakveld sammen med «Seven»

På søndag var det Gudstjeneste klokken 11.00. Her deltok «Seven» med musikalen «Prinsen av Egypt», og vi fikk et innblikk i Moses sitt liv.

Det ble også på dette møtet opptreden sammen med Arna Pre Soul Children og Arna Soul Children.

Vi sitter igjen med en helg med masse gode opplevelser og masse god sang. Vi vil takke jentegruppen «Seven» for at de ville komme, og ønsker dem velkommen tilbake en annen gang.

Speidermerker du kan ta hjemme

Her finner du speideraktiviteter du kan gjøre på... Les hele

Konsert med Arna Soul Children og Arna Soul Kids

Onsdag 28. april holder vi konsert i Misjonskirken... Les hele

Troppen vinter 2021

Lurer du på hva som skjer fremover? Her kommer... Les hele

Gudstjenesten på zoom i april!

Følg gudstjenesten på nettet. Les hele

Julestund på Gården

13.desember kl 17, blir det Julestund på Gården... Les hele