Vintercamp Tråstølen 2015

50 speidere hadde uforglemmelige dager på Hardagervidda.

Vi lånte Tråstølen, Lions sin hytte ved Dyranut. Alle fikk anledning til å kjøre med hundespann, og vi gikk lang skitur på hvite vidder. Noen lagde iglo og sov i den. Andre sov ute i telt selv om det sikkert var storm i kastene og vegen over vidda var stengt. Festmiddag og langt og koselig leirbål innendørs ble avslutningen på en flott lørdag. Søndagen ble spennende mht returen, siden veien var stengt og noe noen som skulle hente ikke kunne komme seg opp. Alt ordnet seg - slik det pleier å gjøre.

Vi har kanskje ikke fått med bilde av absolutt alle. Si fra om du ikke finner deg selv på noen bilder, så skal vi se hva vi kan finne. Absolutt alle var med på å gjøre dette til en flott opplevelse.

OBS: 4 av bildene viser hittegods etter turen. Se godt på bildene - der er enslige hansker, ulltøy, termoser... Dette er samlet i en XXL handlebag som henger på ståldøren i rømningsveien ut fra tilfluktsrommet på Huset. Dere må selv sørge for å hente det. Ta eventuelt kontakt for avtale.

FOTO: Liv og Jarle

Er du vår nye ungdomsarbeider?

Stilling ledig i menigheten nå. Les hele

Sommerleir Håp 2018 - Bragdeøya

Bilder fra sommerleiren Les hele

Konfirmant til høsten? Meld deg på Tentro her!

Ønsker du å være konfirmant i Misjonskirken? Her... Les hele

Sommerleir 2018 for speidere i tropp og rovere

Vi reiser til sørlandet på sommerleir i år 23.-29. Les hele

Førerpatruljen og roverene går Gullfjellet opp