Velkommen til foreldrelaget

Speidergruppen har et foreldrelag. Alle foreldre er automatisk med i foreldrelaget, og bidrar på ulike måter til å støtte speidergruppen praktisk og økonomisk. Dette er helt nødvendig og svært viktig for at speidergruppen vår skal fungere.

Arbeidsgruppe koordinerer

Arbeidet i foreldrelaget koordineres av en arbeidsgruppe som  ledes av foreldrelagslederen.
I tillegg sitter en av speiderlederne fra gruppestyret som fast representant i laget.

Navn og tlf nr til foreldrelagets leder finner du under "Om oss".

Vi trenger ofte nye medlem inn i arbeidsgruppen, ta kontakt om du vil være med. Dette er en positiv og kjekk måte å bidra til speiderarbeidet på.

Dersom du lurer på noe, eller vil ha kontakt med oss, kan du ringe eller sende epost på foreldrelaget@arna-misjonsmenighet.no

Retningslinjer

Speidergruppen har utarbeidet egne retningslinjer for arbeidet i foreldrelaget. De kan du lese her

Oppgaver

Organisering av utlodninger, lotteri og andre inntektsbringende tiltak.
Praktisk dugnadsarbeid på lager, utstyr, hytte, naust, "slott" og hus.
Kjøring av speidere til og fra turer og arrangementer
Hjelpe til på turer, leirer og arrangementer
osv

Grasrotandelen - vi får 5 % av din innsats!

Støtt speiderarbeidet gjennom å registrere oss som mottaker av din grasrotandel neste gang du tipper! Du kan også last ned informasjonsbrev med strekkode og vervekort og dele med slekt og venner. Dette betyr mye for oss!

Gruppeting 4. oktober kl 19.00

Alle som er 12 år eller mer kan komme og være med... Les hele

Kombikurs 21.-23. september 2018

Høstens store eventyr! Speidere fra 7.- klasse og... Les hele

Er du vår nye ungdomsarbeider?

Stilling ledig i menigheten nå. Les hele

Sommerleir Håp 2018 - Bragdeøya

Bilder fra sommerleiren Les hele

Konfirmant til høsten? Meld deg på Tentro her!

Ønsker du å være konfirmant i Misjonskirken? Her... Les hele

Ansgar